Groepen

Groepsontvangst Gebroeders van Lymborch Huis

Met je collega's, vrienden of familie naar het Gebroeders van Lymborch Huis? Op afspraak ontvangen wij je graag buiten onze reguliere openingstijden of in een speciaal voor je groep gereserveerd huis tijdens onze openingstijden.

Een exclusieve groepsontvangst in het Gebroeders van Lymborch Huis omvat een korte introductiefilm, een expositie van zeldzame facsimile’s van de gebroeders Van Lymborch en hun leermeester en oom Johan Maelwael en een extra bevlogen rondleiding door onze gids met onder meer een bezoek aan de sfeervolle 14e eeuwse kelders onder hun vroegere atelier-woonhuis.

Tarief groepsontvangst buiten openingstijden

Voor een exclusieve groepsontvangst met gids rekenen we € 10,- per persoon tot een maximum van 25 personen. Het minimumtarief is € 100,-. Reservering is onder voorbehoud van de beschikbaarheid van een gids.

Tijdens onze reguliere openingstijden (wo t/m zo, 12.00 - 17.00 uur) kun je een groepsrondleiding doen voor regulier tarief tot max. 6 personen. Reserveer dan tijdig!

Wil je het Gebroeders van Lymborch Huis met meer dan 6 personen bezoeken tijdens openingstijden dan hanteren we een tarief van € 6,- p.p. Het museumgedeelte van het Gebroeders van Lymborch Huis wordt dan exclusief gereserveerd voor jouw groep.

Catering

Op verzoek regelen wij ook graag een Bourgondische ontvangst. Van een koffie- en theebuffetje, tot aan een avond vol lekkere Franse wijnen met hapjes. Bij catering, extra gastheer/vrouw: € 25,- p.u. Dranken en hapjes zijn verder afhankelijk van eventuele specifieke wensen, die we graag vooraf met je doornemen. Dranken e.d. worden op basis van nacalculatie berekend.

Op speciaal verzoek regelen wij ook een historische stadswandeling door het oude Nijmegen. Ook organiseren we theatrale stadswandelingen met onze marskramer Ronaldus Volvuur. Deze tijdgenoot van de drie gebroeders Van Lymborch begeleidt je door onze oude binnenstad. Verwacht geen stadswandeling waar je alleen maar staat te luisteren. Nee, reken maar op een uitdagende wandeling vol theatrale verrassingen en leuke zoekopdrachten.

Reserveren / meer informatie

Wil je een speciaal groepsbezoek reserveren, een offerte op maat of wil je eerst nog meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: secretariaat@gebroedersvanlymborch.nl

Onze Gewaardeerde Partners

Volg ons

De Stichting

© 2020 Stichting Maelwael Van Lymborch

E-mail: secretariaat@gebroedersvanlymborch.nl
postadres: Postbus 1180, 6501 BD Nijmegen